Miskoski: Nëse në zgjedhjet e ardhshme mbërrijmë në 80 deputet, do të zhbëjmë Marrëveshjen e Prespës

Lideri i VMRO DPMNE-së opozitare Hristijan Mickovski në një intervistë për Alsat, këmbëngul në zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe qeveri teknike. Mickovski për Alsat thotë se do të shqyrtojë të gjitha format për të ushtruar presion për të çuar vendin në zgjedhje të reja. Ai flet edhe për bashkëpunimin me partitë politike shqiptare. Mickovski gjithashtu thotë se nëse do të ketë 80 deputetë do të shkojë një hap prapa dhe do të kthejë kushtetutën atje ku ishte para Marrëveshjes së Prespës.

Marketing
Marketing