Miss Bum Bum: Nëse kjo Kombëtare e fiton Botërorim, unë do të zhvishem

Ajo e ka shoqëruar foton me mbishkrimin: “Nëse Anglia shkon në finale, premtoj një foto ku do ta heq flamurin”.
Në Botërorin “Rusi 2018” ka shumë tifozë që shkojnë përtej simpatisë personale për skuadrat mëtë mira cerekfinaliste.

Marketing

I tillë është dhe rasti I Mis Bum Bum, Suzi Kortez e cila ka postuar një foto ku është e mbuluar nga flamuri anglez.

Ajo e ka shoqëruar foton me mbishkrimin: “Nëse Anglia shkon në finale, premtoj një foto ku do ta heq flamurin”.

Ndoshta edhe një arsye më shumë qe lojtarët e Anglisë të shkojnë me patjetër në finale.

Marketing