Mogherini: Kjo është ditë e madhe për të gjithë

Dy palët e kanë bërë krenarë të gjithë në Evropë për marrëveshjen e arritur, ka deklaruar përfaqësuesja e lartë e BE-së, Federica Mogherini, pasi ka arritur me delegacionin evropian në pjesën e Prespës në Maqedoni. Ajo ka thënë se kjo është marrëveshje “win-win” ku kanë fituar të gjithë.

Marketing

“Kjo marrëveshje do të ndikojë për promovimin e paqes në gjithë rajonin dhe një shembull i mirë për të gjithë. BE do të jetë afër për të ndihmuar dhe për të kontrolluar çdo hap të implementimit të kësaj marrëveshje. Kjo është një ditë e madhe për të gjithë ne”, ka deklaruar Mogherini.

Проследете ја официјалната средба по потпишувањето на македонско-грчкиот договор во Преспа.

Проследете ја во живо официјалната средба по потпишувањето на македонско-грчкиот договор во Преспа.

Publiée par Zoran Zaev sur Dimanche 17 juin 2018