Mot i lig godet Kërçovën (Video)

Mot i hatashëm i përcjellë me shi, erë dhe me vetëtima e murmurima, sot pasdite e përfshiu Kërçovën.

Marketing

Era ka qenë aq e fuqishme sa që ka bartur edhe kulme të shtëpive dhe ndërtesave.