Moti sot

Moti sot në Maqedoni do të jetë me vranësira të ndryshueshme dhe me erë.

Marketing

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 1 deri 7 gradë ndërsa ajo e ditës prej 18 deri 25 gradë Celsius.

Në Shkup do të mbajë mot i ngjashëm temperaturë të mëngjesit deri 4 gradë ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri 24 gradë Celsius.

Marketing