Motrat Mustafa kthehen në kohë, publikojnë imazhe nga albumet e para luftës

Motrat Mustafa kanë publikuar disa fotografi të rralla, nga albumet që i kanë realizuar vite më parë.
Motrat Mustafa kanë ndarë me ndjekësit në rrjete sociale foto, ku kanë treguar se si dukeshin vite më parë.

 

Përmes kasetave që janë përdorur në atë kohë, ato kujtojmë atë kohë dhe shkruajnë “Kujtime. Disa nga albumet e paraluftës”.

Marketing

Për ndryshe, motrat Mustafa së shpejti publikojnë këngën për nënën, detaje rreth së cilës dhanë në “Mirage”.