Motrat Mustafa publikojnë këngën ‘Çika e nanës’

Është publikuar me videoklip kënga e Motrave Mustafa.
8 motrat Mustafa janë bërë bashkë për të sjellë një këngë.
Kënga me titullin ‘Çika e nanës’ ka kohë që është paralajmëruar dhe është pikërisht kënga që solli edhe ‘dramën’ me këngëtaren Shyhrete Behluli.

Marketing

Motrat kanë thënë se ata e kanë pasur fillimisht idenë për një projekt të tillë, por më pas Shyhretja ka qenë më e shpejtë dhe ka realizuar një këngë ku ka përfshirë nënën e saj në videoklip.