Mozzik anulon turneun në Amerikë, çka ndodhi?

Mozzik ka anuluar turneun në Amerikë.

Shkak u bë mospajisja me vizë në kohë dhe këtë e tregoi vet reperi.

Ai njoftoi fansat e tij se s’do të jetë prezent në asnjërin prej koncerteve pasi nuk pati fati të marrë vizën e punës sipas rregullave.

Ndryshe, Mozzik po punon fort në projekte të reja dhe pritet që së shpejti të lansojë hitet verore.