MPB-ja konfirmon, Gruevski gjendet në Hungari

MPB-ja pas verifikimeve të bëra ka arrit të konfirmojë se IP adresa prej ku ish kryeministri Nikolla Gruevski ka njoftuar se ndodhet në Hungari është e vërtetë.

Dikasteri Brendshëm konfirmon se IP rezulton në Hungari dhe se prezencën e tij e ka konfirmuar edhe policia hungareze dhe i njëjti ka kërkuar azil.

Nga MPB njoftojnë se do të kërkojnë nga Gjykata Penale lëshimin e flet-arrestit ndërkombëtar për Gruevskin.