MPB ngre padi penale kundër këshilltarit të Gruevskit

Departamenti për krime kibernetike dhe mjekësinë ligjore digjitale në kuadër të Ministrinë së Punëve të Brendshme deri tek Prokuroria Themelore Publike Shkup paraqiti njoftimin për përmbajtje të shpallura në të cilën bëhet thirrje për dhunë ose sjellje që do të kërcënonin sigurinë e të tjerëve, ndërsa janë publikuar në profilet e rrjetit social Facebook në 24 orët e fundit, të cilat janë dokumentuar si duhet.

Marketing

Kundër G.T. (48) nga Shkupi, për shkak se njoftimeve në rrjetin social Facebook me të cilën shpërndahet gjuha e urrejtjes dhe rrezikimin e sigurisë së deputetëve në Republikën e Maqedonisë, deri tek Prokuroria Publike kompetente do të ngrihet padi penale në pajtim me nenin 319 dhe neni 144 paragrafi 4 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë.

Marketing