Ballina Aktuale MPB: Qytetarët filluan ti paraqesin denoncimet nga përmbytjet në Shkup

MPB: Qytetarët filluan ti paraqesin denoncimet nga përmbytjet në Shkup

Si pasojë e erërave të forta dhe përmbytjeve nga moti i ligë që mbizotëroi në vend deri më tani në MPB kanë arritur denoncime nga ana e qytetarëve për dëmet materiale.

Marketing

Siç njoftojnë nga MPB deri më tani kanë dhjetë denoncime dhe atë për dëme të veturave, dhe se për momentin nuk ka denoncime për persona të lënduar.

Exit mobile version