MPB: Shkatërrohet grupi kriminal – arrestohen 10 persona!

MPB-ja njoftoi se gjatë ditës së sotme, gjatë një aksioni të koordinuar ka shkatërur një rrjet kriminal i involvuar në organizimin, furnizimin dhe shitjen e lëndëve narkotike. Gjatë aksionit janë arrestuar dhjetë persona.

Marketing

Departamentet dhe njësitë kompetente policore pranë Byrosë për Siguri Publike kanë zbatuar një aksion të koordinuar policor në disa lokacione në vend, për të shkatëruar një grup të implikuar në tregtinë e jashtëligjshme me mjete narkotike, marijuanë.

Policia thotë se aksioni ka nis që nga Tetori 2023, kurse gjatë së shtunës janë arrestuar 10 persona. 4 në Gjevgjeli, tre në Strumicë, dy në Strugë dhe një në Demir Kapi.