Muça aktiv edhe gjatë fundjavës, vazhdon me gjelbërimin e Shkupit

Drejtori i NP ‘Parqe dhe Gjelbërime’ Ardijan Muça nuk ndalet me punë edhe gjatë vikendit.

Marketing

Përmes një postimi në facebook ai njoftoi se ekipet e kësaj ndërmarrje kanë mbjellë më shumë se 450 fidane të ndryshme në gjithë territorin e Qytetit të Shkupit.

‘Deri në këtë moment mbjellëm +450 🌳🌳 me cilësi të lartë 💚.
Edhe pse e shtunë ne nuk ndalemi, vazhdojmë me mbjelljen e 🌲🌳 që janë të siguruara nga Qyteti i Shkupit e që me shumë përkushtim ekipet 👷 tona po i mbjellin kudo nëpër gjithë komunat e qytetit edhe atë Karposh, Komuna Çair-Municipality of Cair-Општина Чаир, Aerodrom, Kisela Vodë, Saraj, Gazi Babë, Qendër, Butel, Gjorqe Petrov, Shuto Orizari 💪🏻.’, ka shkruar Muça.