Muça: Çdo ditë gjelbërojmë Çairin dhe Shkupin(Foto)

Bit Pazari tani në secilën anë do ketë lule, gjelbërim, fidane paralajmëroi në rrjetin social Facebook drejtori i NP “Parqe dhe Gjelbërime” Ardijan Muça.

Marketing

Për pak kohë do të mbijë gjelbërimi i ri duke filluar nga Poliklinika e Bit Pazarit deri te Universiteti Shën Qirili dhe Metodi.

Çdo ditë po hapërojmë drejtë Shkupit më të gjelbëruar, shpresojmë se do të hasim edhe në vetëdije dhe kujdes të përbashkët.