Muhamedali Osmani zgjidhet drejtori sportiv i KF Vrapçishtit si dhe Burim Saliji shef i stafit teknik

Drejtori sportiv Legjenda e futbollit te pollogut dhe KF Vrapcishtit -Muhamedali Osmani dhe si shef i stafit Teknik Burim Saliji i lindur ne vrapcisht dhe aktiv si futbollist i LF Gostivarit vite me radhe dhe profesor i diplomuar i kultures fizike dhe prej vititi 2015 si trajner i diplomuar i Uefa B kategorise… ndihmesi i selektorit xhengiz rexhepi ne kf Vrpacisht ne ligen e dyte dhe ne Kf Drita po ashtu….

Marketing

Marketing