NATO, Ademi: U bë realitet ëndrra e shumë gjeneratave

Ministri i diasporës, Edmond Ademi ka uruar nënshkrimin e protokollit nga ana e anëtarëve të NATO-s.

Marketing

“Ëndrra e shumë gjeneratave, nga pavarsia deri më sot, u bë realitet. Kjo qeveri, e udhëqur nga Kryeministri Zoran Zaev, dhe LSDM, kishe nderin të plotësoj këtë ëndërr, që vetëm një vit e gjysëm më parë dukeshte shumë larg. Urime gjithë qytetarëve. E merituat! ”, ka shkruar Ademi në facebook.

Marketing