Nazirja në serial me rolin e shërbëtores, por në jetën reale ju befason

Si një e moshuar, e mirë dhe e dashur, shërbetore e të pasurve është portretizuar karakteri i aktores Nazira në serialin turk “Më fal”, i cili po pëlqehet nga shikuesit.Zeynep Metin Aytekin, u lind në Ankara në vitin 1968.

Marketing

Ajo përveç serialeve ka përvojë edhe si aktore e teatrit. 50 – vjeçarja jashtë rolit të Nazirës ka një pamje e stil krejt tjetër.

Aktorja është mjaft aktive edhe në rrjetet sociale duke postuar momente të ndryshme nga përditëshmëria e saj.