Ndërron jetë babai i Elvis Naçit, e dhimbshme çka shkruan ai

Sot Elvis Naçi ka ndarë me dhimbjë lajmin për vdekjen e babait të tij. Hoxha nga Tirana që bëri për vete me diskurin e ligjëratat e tij shumë besimtarë të fesë islame, sot me ata po ndan këtë dhimbje.

Marketing

Ai përmes një postimi ka informuar për humbjen e babait dhe për kohën e varrimit të tij Për më shumë lexoni postimin e hoxhës Elvis.

“Me dhimbje ju informoj se Babai im pas nje semundje te rende nderroi jete dhe ja dhuroi Shpirtin Krijuesit te Tij, Zoti e paste falur, meshiruar dhe derguar ne Xhenet! Amin. Varrimi dhe Falja e Xhenazes behet sot ne oren 18:00 ne varrezat e Tufines. Te Zotit jemi dhe tek Ai do te kthehemi te gjithe!” ka shkruar Naçi