Ndërron jetë Elham Jashari pjesëmarrës në tre luftërat e fundit

Sot në moshën 54 vjeçare ka ndërruar jetë Elham Jashari i lindur në vitin 1964.

Marketing

Jashari qysh në vitet e rinisë së tij i është bashkangjitur aktiviteteve kombëtare dhe më pas i është bashkuar luftërave në Kosovë, Preshevë-Medvegjë-Bujanoc dhe Maqedoni.

Jashari në qytetin e Kumanovës është njohur si personalitet i etur për idealizmin politik liridashës të shqiptarëve.

Marketing