Ndërtohet ura me minare

Në provincën turke të Kahramanmaras, është ndërtuar një urë 350 metra e gjatë me minare sikurse të xhamiave.
Ura për këmbësorë prej 350 metrash është bërë fokusi i vëmendjes në rrethin Andirin të provincës jugore të Turqisë Kahramanmaras.

Marketing

“Ne kemi konceptuar projektin katër vjet më parë dhe u deshën gjashtë muaj për të aplikuar. Në të dy skajet janë katër kulla në formën e minares. Kjo urë kryesisht është për këmbësorët, por makina mund të kalojnë, pasi është 2.5 metra (rreth 8 metra) në gjerësi, “tha kryebashkiaku Andirin Baki Tezçan.

Marketing