Ballina Lajme Maqedoni Në Bogorodicë pritet deri një orë, në Tabanoc deri 45 minuta

Në Bogorodicë pritet deri një orë, në Tabanoc deri 45 minuta

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë nga ana e Maqedonisë për dalje pritet prej 40 deri në 60 minuta, ndërsa në Tabanoc prej gjysmë ore deri në 45 minuta.

Marketing

Nga LAMM informojnë se automjete në VK Bogorodicë lëshohen në disa kolona.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë jashtë mjediseve urbane është rritur.

LAMM rekomandon shoferët të inkuadrohen me kujdes dhe me shpejtësi të përshtatur dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë. Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë.

Marketing
Exit mobile version