Në Çair nesër promovohet Parku “Ukraina”

Nesër (07.06.2023) me fillim në ora 10:20, në Komunën e Çairit do të promovohet Parku Ukraina, i cili gjendet pranë objektit të Komunës së Çairit. Në këtë event të pranishëm do të jenë edhe ambasadorja e Ukrainës në Maqedoninë e Veriut, shkëlqesia saj Larisa Dir si dhe kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu.