Në Gjevgjeli kapen 27 emigrant ilegal

Me 09.07.2019 në ora 18.20 në qarkun Marvinci, Gjevgjeli, zyrtarët policor i kanë gjetur 27 emigrant në veturën “VVLT35” me targa nga Kumanova.

Marketing

Shoferi D.R.(31) nga Velesi është arrestuar për shkak të ekzistimit të dyshimeve se ka kryer veprën penale “ trafikim të emigrantëve” dhe kundër tij do të ngritet padi adekuate penale.

Emigrantët janë dorëzuar në Qendrën Pranuese në Gjevgjeli.