Në këtë datë ndërrohet oraNë këtë datë ndërrohet ora

Kur ndërrohet ora?

Marketing

Në tetor llogaritja verore e kohës merr fund dhe ora shkon mbrapa, duke i bërë mëngjeset më të ndritshme dhe mbrëmjet më të errëta.

Si çdo vit ora dimërore ndryshon në të dielën e fundit të muajit tetor.

Këtë vit pikërisht në datën 28 tetor do të përfundojë ora verore dhe me këtë rast akrepat e orës do të kthehen 60 minuta prapa.

Të dielën, në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa duke ju dhënë mundësi të gjithëve që të flenë një orë më tepër.

Marketing