Në komunën e Çairit së shpejti do të ketë atraksion të ri sportiv (FOTO)

Së shpejti qytetarët e Çairit do të kenë një kënd të ri për rekreim në parkun e kësaj komune

Marketing

Bëhet fjalë për një zonë rekreativo – sportive ku banorët e Çairit do të kenë mundësi për rekreim, shoqërim dhe zbavitje.

Marketing