Ballina Aktuale Në kuvend sot mbahen seanca të dy komisioneve

Në kuvend sot mbahen seanca të dy komisioneve

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisioni për politikë të jashtme dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Marketing

Në rend dite të dy komisioneve është Propozim ligji për ratifikimin e Marrëveshjes midis Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Këshillit të ministrave të Bosnjë e Hercegovinës për kushtet për udhëtim të shtetasve të dy vendeve.

Marketing
Exit mobile version