Në mesnatë skadon afati për publikimin e anketave

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet të dorëzoj materialin zgjedhor për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale që do të mbahen më pesë maj.

Marketing

Ndërsa sonte në mesnatë kalon afati për publikimin e anketave lidhur me rejtingun e kandidatëve për president. Sipas rregullores dhe afateve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor, rezultatet e anketave mund të publikohen pesë ditë para mbajtjes së zgjedhjeve.