Në ndërprerje komunikacioni për automjetet transportuese në vendkalimin kufitar Bogorodicë

Komunikacioni për automjetet transportuese për hyrje dhe dalje në vendkalimin kufitar Bogorodicë është në ndërprerje.
Arsyeja, siç informon Lidhja Auto-moto e Maqedonisë, është ndërprerja e sistemit të punës së doganës.

Marketing
Marketing