Në një aksident në Gostivar vdes tragjikisht një person 21 vjeçar

Me 17.03.2019 në ora 14.45 në rrugën regjionale midis Gostivarit dhe fshatit Vrutok ka ndodhur një aksident trafiku midis veturës së tipit “Audi” me targa nga Gostivari, e drejtuar nga M.Z.(62) nga Gostivari dhe motoçikletës “Kavasaki” me targa nga Gostivari e drejtuar nga Z.Z.(21) nga Gostivari.

Marketing

Nga lëndimet e fituara në vendin e ngjarjes vdes shoferi i motoçikletës. Është kryer kontroll në vendngjarje nga ana e Prokurorit Publik dhe ekipit të Stacionit Policor në Gostivar.