Në Qendër, përveç banorëve të Pustecit kanë votuar edhe votues të Gazi Babës dhe Kavadarit!

Në Komunën Qendër, në raundin e dytë zgjedhor në vitin 2013 për zgjedhjet lokale nuk kanë votuar vetëm banorë të Pustecit, por edhe banorë të Gazi Babës dhe Kavadarit,….

Marketing

Kjo gjë u bë e ditur sot në gjykimin e rastit “Titanik” ku po prezantohen bomba. Në bisedën mes Mile Janakieskit dhe Biljana Brishkova zbulohet se nuk kanë qenë kontestues vetëm banorët e Prespës së Vogël.

“Në katër vendvotime vetëm votojnë këto të Pustecit?- e pyet Brishkoska ministrin Janakieski, ndërsa në bisedë kyçet edhe Nikolla Todorov i cili gjithashtu pyet se në sa vendvotime votojnë ‘votuesit e trafikuar’”.

Mile i korrigjon dhe u thotë se nuk janë vetëm 4 vendvotime, por 35, duke potencuar se atje nuk votojnë vetëm votues nga Pusteci.

“Nuk janë vetëm ato të Pustecit problematik, janë edhe ato të Gazi Babës dhe Kavadarit”, tha Janakieski.