Në Sakarya të Turqisë mbahet aktiviteti të rinjtë shqiptarë e ruajnë gjuhën

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike njofton se në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare në Turqi, dega në Adapazar,do të organizojnë sot në mbërmje aktivitetin “Të rinjtë shqiptarë e ruajnë gjuhën amtare”, transmeton albinfo.ch.Sipas Ministrisë së Diasporës, qëllimi i këtij aktiviteti është sensibilizimi për gjuhën shqipe në Turqi.“Aktiviteti mbahet në Sakarya të Turqisë. Vendi: Sakarya (Serdivan, Beskopru Park)”, thuhet në njoftim.

Marketing