Ballina Aktuale Në Shkodër, një grua të lë me barrë, ju bën derman edhe...

Në Shkodër, një grua të lë me barrë, ju bën derman edhe burrave

Mbrëmë emisioni “Fiks Fare” denoncoi një grua nga qyteti i Shkodrës e cila ysht dhe shtinë fall, madje të ndihmon edhe për të ngelur shtatzënë.

Marketing

Gruaja e quajtur Lali, kundrejt pagesës të cilën nuk e merrte për vete, por për 5 hoxhallarët me të cilët ajo punonte. Këta të fundit vinin nga Meka, Turqia por që jetojnë në Ulqin dhe Lalin e kishin punëtore të tyren.

Për të marr pagesën për yshtjen që bënte duhet të fliste patjetër me hoxhallarët , siç shprehet dhe ajo vetë.

Exit mobile version