Në Shkup bëhet thirrje për “bojkot” të zgjedhjeve presidenciale (VIDEO)

Një makinë që po qarkullon rreth Shkupit dhe u bën thirrje qytetarëve që të bojkotojnë zgjedhjet presidenciale.

Marketing

Videoja që inçizoi “1TV” tregon një furgon në të cilin shkruan “Bojkot” me ngjyrat kombëtare maqedonase dhe prej të cilave dëgjohet muzikë.

Deri tani asnjë prej tre kandidatëve për president të vendit nuk u ka bërë thirrje anëtarëve të tyre për bojkot të zgjedhjeve.