Në Tetovë do të protestohet kundër kazinove

Pas paralajmërimeve se në lagjen Reçicë të Vogël, do të hapet një kazino e re në afërsi të Shkollës së mesme të mjekësisë, në shenjë revolte kundër hapjes së kazinos është organizuar protestë.

Marketing

Protesta është thirrur nga Bashkësia lokale, për më 4 maj, në ora 14:00, menjëherë pas faljes së namazit të xhumasë.

Vendi i protestës do të jetë afër Shkollës medicinale, te udhëhryqi i rrugëve “Ilinden” dhe “167”.