Në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet gjysmë ore

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është rritur.

Marketing

Sot në mëngjes në vendkalimin kufitar Tabanoc u shënua frekuentim i rritur i automjeteve, ku koha e pritjes për dalje prej shtetit është prej 15 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme dhe shpejtësi të përshtatur të lëvizjes si dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë. Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë.

Marketing