Ballina Aktuale Në vjeshtë presidencialet dhe parlamentaret bashkë me referendumin!?

Në vjeshtë presidencialet dhe parlamentaret bashkë me referendumin!?

Pas arritjes së pajtimit me Greqinë, për propozimin Maqedonia Veriore, kryeministri Zoran Zaev ka paralajmëruar referendum për këtë emër.

Marketing

Mirëpo, ai nuk përjashton mundësinë që së bashku me referendumin, të organizohen edhe zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe për kryetar shteti.

Zaev shprehet se është mendim i tij, dhe se nuk është konsultuar me partnerët e koalicionit, duke shtuar se anketat janë në anën e tij, dhe se është i gatshëm për zgjedhje të reja.

Exit mobile version