Ballina Aktuale Nesër bëhet dezinsektimi në komunën e Tetovës

Nesër bëhet dezinsektimi në komunën e Tetovës

Me datë 07.06.2018 (e enjte) do të realizohet dezinsektimi nga toka në territorin e Komunës së Tetovës për zhdukjen e insekteve dhe dëmtuesve të tjerë.

Marketing

Dezinsektimi do të kryhet në mbrëmje pas orës 24:00, dhe i njëjti do të vazhdojë deri në orët e hershme të mëngjesit. Procesi I dezinsektzimit do të kryhet vetëm në kushte të mira atmosferike, dhe në rast të motit me shi ose erë të forte i njëjti do të anulohet olr ditën e ardhëshme pse për ndonjë ditë tjetër, për çka në kohë do të njoftohen qytetarët.

Qytetarët të cilët merren me bletari duhet që të marrin masa mbrojtëse, që do të thotë strehimin e bletëve në kutitë e tyre, sigurimin e sasisë së nevojshme të ujit dhe mos largim të bletëve nga vendi i tyre 5-6 orë pas trajtimit të territorit.

Për dezinsketim do të përdoret substance AURODIL e tretur në bazë të prospekteve të prodhuesit për përdorim edhe atë 50ml / 5L.

Marketing
Exit mobile version