Nesër një pjesë e Qendrës do të ketë ndërprerje në furnizimin me ujë

Shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Hristo Smirnenski” dhe një pjesë e rrugës “Borka Taleski” nesër do të kenë ndërprerje në furnizimin me ujë.

Marketing

Ndërprerja është për shkak të vendosjes së lidhësit prej F-100 mm.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë nesër nga ora 09:00 deri në përfundimin e punës me lidhësin.