Ballina Aktuale Nesër pa energji elektrike disa pjesë të komunës Qendër dhe Karposh

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të komunës Qendër dhe Karposh

Për shkak të aktiviteteve të planifikuara teknike në shpërndarjen e rrjetit elektrik në Qytetin e Shkupit nesër pa rrymë do të jenë një pjesë e komunës së Qendrës dhe Karposhit.

Marketing

Siç njoftojnë nga QRMK- Shkup pas marrjes së lajmit nga SHA “EVN Maqedoni”, në periudhën prej 8:30 deri në 11:00 pa furnizim me energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e një pjesë të rrugës Naum Naumovski Borçe, rr.Jordan Haxhi Konstantinov Xhinot, rr.Risto Shishkov në komunën Qendër.

Në komunën Karposh, në periudhën prej orës 08:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rr.45 rr.49 rr.52, firma La Plast, si dhe objektet drejt qarkores

Marketing
Exit mobile version