Nesër pa energji elektrike do të jenë këto lagje të Shkupit

Pa energji elektrike nesër nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të jenë shfrytëzuesit nga rrugët “Lerinska” me numrat 53 deri në 70 dhe nga 101 deri në 107 dhe “Strezovska” me numrat nga 20 deri në 32 dhe nga 53 deri në 59.

Marketing

Siç kumtuan nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza të Qytetit të Shkupit, ndërprerje të energjisë elektrike do të ketë edhe në një pjesë të rrugës “Kozle” në afërsi të Ambasadës gjermane dhe Kompanisë “Ladenje”.