Nesër regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup për shkak të protestës

Siç njoftojnë nga policia, nesër nga ora 13:30 është paralajmëruar protestë e cila do të fillojë nga Parku i Çairit dhe do të vazhdojë deri në Qeverinë e Maqedonisë.

Marketing

“Për këto arsye, SPB Shkup do të ndërmerr masa për regjim të posaçëm në komunikacion, dhe nga ora 13:30 deri në përfundim të protestës do të mbyllen të mbyllura këtto rrugë: “Histijan Todorovski Karposh”, “Xhon Kenedi”, “Cvetan Dimov”, si dhe bulevardi “krste Misirkov”, “Goce Dellçev”, dhe rruga “Filipi i Dytë’, sid he një pjesë e bulevaddeve “Ilinden”, “OBRM”, dhe “Klimenti i Ohrit”.

Policia ju bën thirrje qytetarëve që t’i udhëzimet që i japin zyrtarët policorë.

Ndryshe gjatë ditës nesërme është paralajmëruar protestë për rastin “Monstra”.