Nesër shpallen zgjedhjet presidenciale

Nesër Kuvendi pritet që t’i shpall zgjedhjet presidenciale të cilat do t’i cilat do të mbahen më 21 prill dhe 5 maj.

Marketing

Partitë edhe më tej kalkulojnë dhe bëjnë analiza rreth kandidaturave për president shteti, ndërsa e pasigurtë mbetet edhe mundësia e koalicioneve.

Pezull mbetet poashtu edhe dilema nëse bashkë me zgjedhjet presidenciale do të mbahen edhe ato parlamentare të cilat i kërkon opozita.

Nga LSDM thanë se edhe më tej janë duke analizuar argumentet pro dhe kundër mbajtjes së zgjedhjeve, ndërsa vendimi përfundimtar pritet të merret të dielën në mbledhjen e këshillit ekzekutiv të partisë.

Marketing