Nga kush trembet Ministri Asaf Ademi ta shpreh identitetin e tij kombëtar!?

Në Manifestimin kulturor që u mbajt në prag të festës 22 Nëntorit ditës së alfabetit shqip, dhe 110 Vjetorin e Kongresit të Manastirit, u mblodhën figura te ndryshme ku në mesin e tyre ishte edhe Presidenti i Shqipërisë z. Ilir Meta.
Në foton e mëposhtme bie ne sy edhe Ministri i Kulturës i RM z Asaf Ademi i cili nga të gjithë tjerët ka refuzuar ta bëjë shqiponjën që tani më ky gjest është shndërruar si simbol kombëtar.

Shtrohet pyetja nga kush trembet ministri Asaf Ademi për ta bërë shqiponjën, pse ka frikë nga identiteti i tij kombëtar? Ndoshta vallë e ka menduar se duhet të japë llogari ndaj Kryeministrit të tij Zoran Zaev!? /tetovasot/