Nikolloski: Ligjet që votuam janë dëshmi se VMRO është për BE dhe NATO

Nënkryetari i VMRO-DPMNE Aleksandar Nikolloski në intervistën e sontme për TV 24 argumentoi se VMRO-DPMNE mbetet e angazhuar për reforma që synojnë institucione më të mira dhe një standard më të mirë të qytetarëve.

Marketing

Siç tha ai, gjatë periudhës së kaluar, në Kuvend u miratuan tre ligje, të cilat ishin pjesë e agjendës që synonte anëtarësimin në Bashkimin Evropian dhe drejt anëtarësimit në NATO, kështu që nuk kishte prova më të mira se VMRO-DPMNE po punonte për përparimin e vendit.

“Të martën u miratuan tre ligje në parlament. Të tre ligjet u miratuan me shumicë prej dy të tretat e votave dhe me mbështetjen tonë, ligji për procedurën penale e cila mundëson të fillojë me punë ATO si kontroll i përgjimit dhe të DSK-së. Ligji për prokurorinë publike dhe ligjin për gjykatat ku vendoset kontrolli civil mbi punën e policisë dhe ministrisë së brendshme”, thotë ai.

Marketing