Nikollovski: OBRM-PDUKM të jep mbështetje për procesin reformues

Sekretari i LSDM-së, Ljupco Nikolovski deklaroi se përmes dialogut konstruktiv, përmes debateve të hapura, ne mund të përmirësojmë ligjet dhe të plotësojmë nevojat e qytetarëve.

Marketing

“Ne të gjithë jemi pjesë e kësaj pjese të tokës sonë dhe sigurisht që të gjithë duhet të jemi të përqendruar në ndërtimin e kushteve më të mira të jetesës për të gjithë ne. Në këtë drejtim, jo ​​vetëm për festat, por çdo ditë duhet të jemi të bashkuar, së pari si qytetarë, pastaj si zyrtarë të partisë. Pika kryesore e unifikimit duhet të jetë jeta e qytetarëve dhe e ardhmja e shtetit. Prandaj, ju bëj thirrje kundërshtarëve politikë që të braktisin mitrën e lodhur të shkatërrimit dhe sjelljen antiqeveritare dhe të mbështesin procesin e reformave që është në interes të qytetarëve dhe shtetit”, tha sekretari i LSDM-së, Ljupco Nikollovski në një intervistë për “Faktor”.

Ai tha se përmes dialogut konstruktiv, përmes debateve të hapura, ne mund të përmirësojmë ligjet dhe të plotësojmë nevojat e qytetarëve. Kjo është mënyra e vetme për të treguar se ne mund të punojmë së bashku në interes të asaj që është e mirë për shtetin, për ne dhe për brezat e ardhshëm.

“Pasi mbyllëm çështjet me fqinjët tanë, filluam të rregullojmë shtetin brenda, huazimin e një dore për pajtimin dhe tani vendosjen e intensitetit në fokusin e ekonomisë së naftës së gjelbër, zgjidhjen e problemeve të kultivuesve, kthimin e parave tek qytetarët përmes një seri masash, duke përfshirë kthim nga TVSH-ja, rrugët po ndërtohen në të gjithë vendin, ne kemi rritur pagën minimale – thjesht po ngremë standardin e jetesës së qytetarëve. Ne duhet ta bëjmë Republikën e Maqedonisë së Veriut një vend me qytetarë të lumtur pavarësisht opsioneve politike që ne mbrojmë”, tha Nikollovski.