Nimic: Kjo marrëveshje i jep fund misionit të tij disa vjeçar

Fjalimin final e pati edhe ndërmjetësi i OKB-së, Metju Nimic, i cili theksoi se kjo marrëveshje i jep fund misionit të tij disa vjeçar dhe se kjo është dhurata më e mirë në jetën e tij.

Marketing

Ai faleminderoi të dyja palët për angazhimin e tyre dhe kurorëzimin e kësaj marrëveshje historike.

Në fund pasoi edhe një foto e përbashkët të protagonistëve të marrëveshjes.

Marketing