Nipi i Ismet Jasharit – Komandant Kumanovës për Pavarësinë e Kosovës me Izet Mexhitin

Sot, në firmosjen e Deklaratës së bashkimit të forcave opozitare në RMV që u mbajt në Shkup, me Kryetarin e Lëvizjes Demokratike u pa edhe Lirim Jashari, nipi i Ismet Jasharit – Komandant Kumanovës.
Tanimë ekziston një frymë e vërtetë që persona me bagazh të fuqishëm patriotik, profesional e moral çdo ditë i bashkohen Lëvizjes Demokratike dhe opozitës shqiptare në pergjithësi.

Marketing