Një burr i shpëtoi plumbave në xhami, ajo që i ndodhi më pas ka pikëlluar të gjithë

Ai ishte duke u lutur në xhaminë Masjid Al Noor kur një person hyri brenda dhe filloi të shtënat.
Një burr i shpëtoi plumbave në njërën prej xhamive të sulmuara sot në Zelandën e Re.

Marketing

Por, pasi doli jashtë saj mori lajmin se gruaja e tij ishte vrarë në rrugë, shkruan “Mirror”.

Burri raportohet se brohoriste: “Gruaja ime ka vdekur”, pasi gjeti trupin e saj në Christchurch.

Ai ishte duke u lutur në xhaminë Masjid Al Noor kur një person hyri brenda dhe filloi të shtënat.

Një sulm i dytë në xhaminë Lindood Masjid, ka sjellë aktualisht në 49 numrin e viktimave dhe dhjetëra të lënduar rëndë.