Një ditë para fushate, Mickovski në odën e Gruevskit në Hungari

Një ditë para fushatës, lideri i VMRO-së. Hristijan Mickovski është takuar me mentorin e tij, Nikolla Gruevski në Hungari. Kështu theksojnë nga LSDM-ja e Zoran Zaevit.

Marketing

Nga kjo parti nuk përjashtojnë mundësinë që Mickovski të ketë kërkuar këshilla nga Gruevski për kandidaten Gordana Siljanovska.

LSDM-ja gjithashtu shpreh shqetësimi se Mickovski mund të ketë marrë direktiva nga Gruevski për ti bllokuar reformat dhe të ardhmen e Maqedonisë. (INA)

Marketing