Një person shkëmben kartëmonedha fallso në një objekt blerjeje në Zhelinë

Dyzet e nëntëvjeçari S.I nga Zhelina e Tetovës, dje (20-nëntor) në ora 11:10 në SPB-Tetovë ka raportuar se më datë 29 të muajit të kaluar një person kishtë hyrë në objektin e tij të blerjes dhe kishte kërkuar që të shkëmbente në denarë dy kartëmonedha nga 50 euro, të cilat më vonë kishin konstatuar se ishin falsifikuara.

Marketing

Kartëmonedhat janë marrë për ekspertizë dhe çështja është duke u zbardhur